knowledge-game
صفحه اصلی آرشیو مطالب پروفایل مدیریت RSS
» مهم(Important) ( پنجشنبه ٧ فروردین ،۱۳٩۳ )
» Windows 8 ( دوشنبه ٢٦ اسفند ،۱۳٩٢ )
» بیوگرافی جکی ایوانکو – Jackie Evancho ( سه‌شنبه ۱٥ بهمن ،۱۳٩٢ )
» بیوگرافی کریستین دانست(Kirsten Caroline dunst) ( پنجشنبه ۳ بهمن ،۱۳٩٢ )
» جدیدترین اخبار درباره بریتنی اسپیرز (BRITNEY SPEARS) ( پنجشنبه ۳ بهمن ،۱۳٩٢ )
» چهارشنبه ٢ بهمن ،۱۳٩٢ ( چهارشنبه ٢ بهمن ،۱۳٩٢ )
» مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس ( سه‌شنبه ٢٤ دی ،۱۳٩٢ )
» چگونه به وسیله ی Outlook ایمیل های Yahoo را چک کنیم؟ ( سه‌شنبه ٢٤ دی ،۱۳٩٢ )
» بیوگرافی آنتونی هاپکینز ( چهارشنبه ۱۱ دی ،۱۳٩٢ )
» پاک کردن برنامه هایی که پاک نمیشوند ( پنجشنبه ٢۱ آذر ،۱۳٩٢ )
موضوعات
» آموزش کامپیوتر (٧)
» نکات آموزشی ویندوز (٦)
» جدیدترین اخبار هالیوود (٥)
» راه ایمن نگه داشتن اطلاعات شخصی تان (٤)
» ، بریتنی اسپیرز، (٤)
» britney spears (۳)
» آموزش اینترنت (۳)
» کوروش بزرگ (٢)
» ویندوز xp (٢)
» مهناز افشار (٢)
» محسن چاوشی (٢)
» آهنگ های محسن چاوشی (٢)
» مکس پین 3 (٢)
» کوروش (٢)
» نکات ویندوز xp (٢)
» بریتنی اسپیرز (٢)
» max payne 3 (٢)
» کوروش کبیر (٢)
» جدیدترین اخبار بریتنی اسپیرز (٢)
» درباره زندگی بریتنی اسپیرز خواننده زیبا و معروف (ع (٢)
» درباره زندگی مگان فاکس بازیگر زیبای هالیوود (عکس) (۱)
» درباره زندگی تیلور سوئیفت خواننده زیبا و جوان (۱)
» نکاتی جالب در مورد ویندوز 8 (۱)
» بیوگرافی کامل وخواندنی مهناز افشار (۱)
» آموزش کامل microsoft word (۱)
» عکس های مایلی سایروس (۱)
» بیوگرافی و عکس های زیبا اسکارلت جوهانسون (۱)
» نکات اینترنت (۱)
» ترفندهای مرورگر گوگل کروم (۱)
» ارسال رایگان پیام کوتاه از طریق اینترنت (۱)
» راهنمای جست وجو (۱)
» تعمیر مرورگر اینترنتی internet explorer در ویندوز (۱)
» ftpچیست؟ (۱)
» victoria bekham (۱)
» هاست ویندوز و هاست لینوکس (۱)
» آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست wamp (۱)
» jessica alba (۱)
» mortal kombat: fatalities and babalities list for (۱)
» رمز های مورتال کمبت برایps vita ps vita (۱)
» آموزش پسورد گذاری درایو فلش (۱)
» بیوگرافی کامل سامی یوسف (۱)
» مهتاب کرامتی (۱)
» لیلا اوتادی (۱)
» کد بازی (۱)
» hitman (۱)
» ویندوز 7 (۱)
» nina dobrev (۱)
» nicol sherzinger (۱)
» هدیه تهرانی (۱)
» رمز بازیstronghold 2 (۱)
» دستورپخت غذا (۱)
» دستور پخت انواع دسر (۱)
» انواع غذا (۱)
» کیم کارداشیان (۱)
» microsoft word (۱)
» آدریانا لیما (۱)
» مگان فاکس (۱)
» miley cyrus (۱)
» هیتمن (۱)
» inna (۱)
» نامه چارلی چاپلین به دخترش (۱)
» انسان موفق (۱)
» ویندوز 8 (۱)
» windows 8 (۱)
» مایلی سایروس (۱)
» تیلور سوئیفت (۱)
» ویندوز ۷ (۱)
» نیکول شرزینگر (۱)
» بیوگرافی محسن چاوشی (۱)
» سه تکنیک برای جستجوی بهتر در گوگل (۱)
» stronghold 2 (۱)
» نینا دوبرو (۱)
» اسکارلت جوهانسون (۱)
» شکیرا (۱)
» چارلی چاپلین (۱)
» جنیفر آنیستون (۱)
» موفقیت (۱)
» جنیفر لوپز (۱)
» جسیکا آلبا (۱)
» scarlett johansson (۱)
» پاک کردن برنامه هایی که پاک نمیشوند (۱)
» ویکتوریا بکهام (۱)
» کنترل ذهن (۱)
» ترلان پروانه (۱)
» خسرو شکیبایی (۱)
» انواع دسر (۱)
» روشهای کنترل ذهن (۱)
» نکاتی درباره ویندوز7 (۱)
» چهار نکته برای چت کردن با امنیت بالا (۱)
» کد تقلب بازی max payne 3 با ۱۱ ترینر (۱)
» قرار دادن فایل ویدیویی به عنوان background ویندوز (۱)
» راه ایمن نگه داشتن اطلاعات شخصی تان در اینترنت و ک (۱)
» خیانت از محسن چاوشی (۱)
» تنها بودم از محسن چاوشی (۱)
» رمز بازی رزیدنت اویل 5 (۱)
» دانلود ذخیره بازی رزیدنت اویل 5 (۱)
» بیوگرافی و عکس های ادل (adele) (۱)
» بیوگرافی کریستین استوارت (۱)
» عکس و بیوگرافی کتی پری (katy perry) (۱)
» پر طرفدارترین بازی های دنیا (۱)
» میراندا می کر (۱)
» نکات کلیدی کاربا اینترنت (۱)
» بیوگرافی آنتونی هاپکینز (۱)
» philip anthony hopkins (۱)
» چگونه به وسیله ی outlook ایمیل های yahoo را چک کنی (۱)
» مشکل تایپ فارسی در نوار آدرس فایرفاکس (۱)
» بیوگرافی کریستین دانست (۱)
» kirsten caroline dunst (۱)
نویسندگان
آمار بازدید


دسته بندی : دستورپخت غذا، دستور پخت انواع دسر، انواع دسر، انواع غذا

 

 

 

مواد لازم:
پودر کاکائو=6 قاشق سوپخوری
شکر=5 قاشق سوپخوری
آب جوش=2/1 لیوان
شیر=5 لیوان
وانیل=کمی
طرز تهیه:
1. پودر کاکائو+شکر+آب جوش را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا کرم نرمی بدست آید.
2. شیر را در ظرفی جداگانه روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوش آید سپس  کرم بدست آمده+وانیل را به شیر اضافه کرده هم بزنید تا وقتیکه مواد داغ شود ولی بجوش نیاید.
3. کاکائو داغ را در لیوان های مخصوص ریخته سپس روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید.

Admin - پنجشنبه 24 شهریور 1390

طرز تهیه شکلات داغ مکیزیکی را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم که می توانید آن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید.

 


 

 

 

مواد لازم:
پودر کاکائو=6 قاشق سوپخوری
شکر=5 قاشق سوپخوری
آب جوش=2/1 لیوان
شیر=5 لیوان
وانیل=کمی
طرز تهیه:
1. پودر کاکائو+شکر+آب جوش را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا کرم نرمی بدست آید.
2. شیر را در ظرفی جداگانه روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوش آید سپس  کرم بدست آمده+وانیل را به شیر اضافه کرده هم بزنید تا وقتیکه مواد داغ شود ولی بجوش نیاید.
3. کاکائو داغ را در لیوان های مخصوص ریخته سپس روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید.

Admin - پنجشنبه 24 شهریور 1390

طرز تهیه شکلات داغ مکیزیکی را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم که می توانید آن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید.

 

مواد لازم :
- شیرکاکائو ۱ لیوان
- سس شکلات سیاه ۴ قاشق غذاخوری
- چوب دارچین خردشده ۱ قاشق چای خوری
- زنجبیل نصف قاشق چای خوری
- هل ساییده مقداری

 


طرز تهیه :

کل مواد را در شیرجوش بریزید و بجوشانید اگر دستگاه اسپرسو بخاردار نداشتید شیرجوشتان را روی اجاق با حرارت ملایم بذارید تا جوش بیاید سپس در فنجان بریزید و میل نمایید.

 

این اسموتی ها برای صبحانه، گزینه های خوبی خواهند بود.


اسموتی موز و آناناس

 

مواد لازم

موز

تخم کتان

آناناس

 

طرز تهیه

* آناناس را کاملا شسته و پوست آن را جدا کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

* قطعات ریز شده آناناس را درون دستگاه مخلوط کن بریزید.

* قطعات موز را به مخلوط کن اضافه کنید.

* در آخر مقداری تخم کتان به مخلوط فوق بیافزایید.

* اگر میوه‌ها گرم هستند قبل از تهیه اسموتی بهتر است آن‌ها را به مدت یک ساعت درون فریزر قرار دهید یا به مخلوط، قطعات خرد شده یخ اضافه کنید.

* درب مخلوط کن را ببندید و به مدت یک دقیقه آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا تخم‌کتان‌ها کاملا با اسموتی ترکیب شوند.

* اسموتی آماده شده را درون لیوان‌های بلند ریخته و درون آن‌ها نی قرار دهید.

 

 

اسموتی موز و توت فرنگی

 

مواد لـازم

موز                               2 عدد

ماست پرچرب              150 گرم

توت فرنگی تازه            200 گرم

شکر                            1 قاشق سوپ‌خوری

 

روش تهیه

ابتدا موز و ماست پرچرب را با هم مخلوط سازید و خوب پوره کنید.

بعد توت‌فرنگی و شکر را پوره کنید.

آن گاه نیمی از لیوان را از مخلوط ماست پر کنید.

سپس روی آن مخلوط توت‌فرنگی بریزید.

لبه‌ی لیوان را نیز با 1 عدد توت‌فرنگی بیارایید و از خود پذیرائی نمایید.

فرآوری: مریم مرادیان نیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

 

روش تهیه‌ی موس میوه و شکلات


این دسر بسیار پرکالری است. در صورت مصرف حتماً مراقب غذاهای مصرفی دیگرتان در طول روز باشید.


مواد لازم برای تهیه موس انبه و پرتقال:

انبه                                      1 عدد متوسط

پرتقال                                   یک عدد متوسط

شکر                                    50 گرم

آب                                        6 قاشق غذاخوری

خامه پرچرب                          300 میلی لیتر

ژلاتین                                   2 برگ

 

مواد لازم برای تهیه موس شکلات تلخ:

شکلات تلخ                          75 گرم

کره                                      15 گرم

شکر                                    15 گرم

سفیده تخم مرغ                  2 عدد

نمک                                   نوک انگشت

زرده تخم مرغ                      نصف یک عدد

 

برای تهیه سس:

انبه کاملاً خرد شده              1 عدد متوسط  

خلال پوست پرتقال              1 عدد

آب پرتقال                             یک و نیم عدد پرتقال

شکر                                   2 قاشق چای خوری

 

روش تهیه:

* برای تهیه موس انبه و پرتقال، ژلاتین را در آب سرد قرار دهید.

* آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پوست خلال شده نیمی از یک پرتقال را به آن اضافه کنید تا به مدت 3 الی 4 دقیقه با ترکیب آب و شکر بجوشد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

* ژلاتین را به مواد بیفزایید. ژله سریع در مواد حل خواهد شد. پوست پرتقال‌های آب پز شده را از ترکیب خارج کنید و در مکان مناسبی نگه داری کنید تا برای تزیین از آن‌ها استفاده کنیم.

* پوست انبه را بکنید و آن را به تکه‌های درشت خرد نمایید. سپس آن را همراه با پوست خلال شده و آب نیمی از پرتقال، داخل مخلوط کن بریزید. مواد باید به شکل پوره در بیایند.

* خامه را داخل ظرف بزرگی بریزید و بزنید. سپس ترکیب ژلاتین را به آن بیفزایید.

* پوره انبه را نیز اضافه کنید و به هم بزنید. مواد را داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت و نیم داخل فریز قرار دهید تا خودش را بگیرد.

* برای تهیه شکلات تلخ، دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

* ماهیتابه‌ای را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس تکه‌های شکلات و کره را داخل ظرفی بریزید و ظرف را داخل ماهیتابه حاوی آب در حال جوش قرار دهید. مدتی صبر کنید تا شکلات و کره، ذوب شوند. سپس نیمی از زرده تخم مرغ را به آن‌ها اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

* دو عدد سفیده تخم مرغ و شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید.

* ترکیب شکلات را به آن‌ها اضافه کنید و وقتی کاملاً با هم مخلوط شدند آن‌ها را روی سینی فر بریزید. سینی فر می‌بایست از پیش با کاغذ پوستی پوشانده شود و سطح کاغذ کاملاً به روغن آغشته باشد.   

* آن‌ها را به مدت 6 الی 8 دقیقه داخل فر قرار دهید.

* برای تهیه سس، انبه را به تکه‌های کوچک خرد نمایید.

* پوست پرتقال کاملاً خرده شده را همراه آب یک و نیم عدد پرتقال داخل ماهیتابه بریزید. دو قاشق چای خوری شکر نیز اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. به طوری که مقدار آن‌ها به یک قاشق غذا خوری برسد. آن‌ها را روی انبه های خرد شده بریزید.

* برای مرحله پایانی می‌بایست موس شکلات تلخ را به اندازه سطح قالب موس‌های انبه برش بزنید. مقداری از ترکیب آب پرتقال روی آن‌ها بریزید.

* تکه‌های شکلات را در مرکز ظرف‌های سرو قرار دهید. موس‌های انبه قالبی را روی آن‌ها بگذارید. روی آن را نیز با مقداری شکلات بپوشانید و با مقداری از خلال پوست پرتقال آب پز شده، تزیین نمایید.

اطراف هر یک از آن‌ها، 5 قاشق غذاخوری سس انبه بریزید.

موس میوه و شکلات آماده است. نوش جان! 

ترجمه: زهرا امیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

 

 

روش تهیه فرنی کاکائویی و نارگیلی


این دو فرنی برای این روزهای سال که هوا خنک است، بسیار مناسب است؛ مخصوصاً برای کودکان. طرز تهیه‌ی آن را مطالعه نمایید.


فرنی کاکائویی

مواد اولیه

شیر                                                    نیم لیتر

آرد برنج و نشاسته                              از هر کدام یک قاشق سوپ‌خوری

شکر                                                   چهار قاشق سوپ‌خوری

پودر کاکائو                                            یک تا دو قاشق مرباخوری

گلاب                                                   به میزان لازم

 

طرز تهیه

* آرد برنج، نشاسته و پودر کاکائو را در شیر حل کنید.

* بعد، شکر و در صورت تمایل گلاب را بیفزایید.

* مایه را در ظرف لعابی ریخته روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید. وقتی جوش آمد و غلیظ شد فرنی آماده است.

 

********

فرنی نارگیلی

مواد اولیه

شیر                                                    یک لیتر

شکر                                                    یک پیمانه

زرده تخم‌مرغ                                        یک عدد

آرد سفید و آرد برنج و نشاسته ذرت      هر کدام یک قاشق سوپ‌خوری

پودر نارگیل                                           دو قاشق سوپ‌خوری

وانیل                                                   یک چهارم قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه

* همه مواد به جز وانیل را با هم مخلوط نموده و روی حرارت مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

* وقتی حباب زد وانیل را افزوده و هم می‌زنیم سپس از روی حرارت برداشته در ظرف مورد نظر می‌ریزیم.

* وقتی فرنی کمی خودش را گرفت با پودر گردو و پودر نارگیل تزیین می‌کنیم.

 

فرآوری: مریم مرادیان نیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

 

دسر شکلاتی؛ مخصوص روز پدر


روز پدر را با تهیه ی این پودینگ خوشمزه، شیرین ‌تر کنید.


 

مقدار تهیه: برای 5 نفر                  زمان تهیه: 25 دقیقه

 

مواد لازم:

شکلات تیره                200 گرم

شیر                            2 پیمانه

خامه                           یک پیمانه

شکر                           سه چهارم پیمانه

پودر کاکائو                    یک چهارم پیمانه

نمک                           یک چهارم قاشق چای ‌خوری

آرد ذرت                       یک چهارم پیمانه

وانیل                          نصف قاشق چای ‌خوری

 

طرز تهیه:

* شکلات را به قطعات خیلی ریز درآورید.

* شکلات، یک و سه چهارم پیمانه شیر، خامه، شکر، کاکائو و نمک را درون قابلمه ی بزرگی ریخته با هم مخلوط کنید.

* ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده و با یک همزن تا حدی هم بزنید که مخلوط نرم و غلیظی حاصل شود.

* آرد نشاسته با یک چهارم باقی‌ مانده از شیر را درون ظرفی با هم مخلوط کرده و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.

* بگذارید مواد درون قابلمه یک دقیقه آرام حرارت ببیند.

* در این میان،‌ آرام مخلوط را هم بزنید و موادی که به کناره‌ های قابلمه پریده را با یک کفگیر بگیرید و درون مخلوط بریزید.

* کره را به مخلوط اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگر نیز آن ‌ها را حرارت دهید.

* وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

* پودینگ شکلات را می ‌توانید به تنهایی و یا به عنوان رویه کیک استفاده کنید.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

 

طرز تهیه دسر شکلات

 شکلات  و خامه را روی حرارت غیر مستقیم یعنی ،ظرف محتوی شکلات و خامه را بالای ظرف آبی که در روی حرارت قرار دارد...

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا

:

خامه  300 گرم 
شکلات  200 گرم 
شکر  نصف فنجان 
زرده ی تخم مرغ  4 عدد 
رنده ی پوست پرتقال  یک قاشق مرباخوری 
کره  50 گرم


طرز تهیه :
 شکلات  و خامه را روی حرارت غیر مستقیم یعنی ،ظرف محتوی شکلات و خامه را بالای ظرف آبی که در روی حرارت قرار دارد، بگذارید.سپس زرده ی تخم مرغ  و شکر را با هم آن قدر بزنید تا سفید شود. رنده ی پوست پرتقال  را به این مخلوط اضافه نمایید.در انتها کره را اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با خامه تزئین نمایید.

 

تیرامیسو در اصل یک دسر ایتالیایی است، ولی در حال حاضر یک دسر بین‌المللی محسوب شده و در تمام دنیا سرو می‌شود.

مواد لازم:

نان لطیفه (لیدی فینگر): 35- 25 عدد

پنیر خامه‌ای بی‌نمک (ماسکارپونه): 400 گرم

پودر قند: 6 قاشق سوپخوری

خامه شیرین شده: 300 گرم

محلول قهوه: یک پیمانه

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ: 4 عدد

شکلات رنده شده: 50 گرم

بادام پرک تست شده: به میزان لازم برای تزیین به دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با پودر قند و وانیل مخلوط کنید و به کمک همزن برقی با روش بن‌ماری (حرارت غیرمستقیم) 15 دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود.

محلول قهوه را که شامل یک پیمانه آب جوش و ۳ قاشق سوپخوری نسکافه است به این ترتیب آماده کنید که آب جوش را با نسکافه مخلوط کنید و اجازه دهید محلول سرد شود.

خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود.

پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در نهایت، خامه فرم گرفته را نیز بریزید.

یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کنید و کف ظرف را با نان‌های لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نان های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.

دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کرده‌اید مقداری روی نان‌ها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود.

در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید.

لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود.

تیرامیسو انواع گوناگونی دارد و بعضی از تیرامیسوها بدون تخم مرغ تهیه می‌شوند. همچنین در برخی هم از زرده استفاده می‌شود هم از سفیده تخم‌مرغ و برخی فقط با سفیده تهیه می‌شود.

در برخی موارد به جای نان لطیفه، از بیسکویت لیدی فینگر استفاده می‌شود. در تهیه این دسر، در ایران بیسکویت لیدی فینگر به نام نان لطیفه معروف است.


منبع:همشهری

گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی

 

مواد لازم:
آب سرد=نصف فنجان
شیر=به مقدار لازم
قهوه ترک=یک قاشق مرباخوری
شکر=یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
نصف فنجان اب سرد +شیر(مقدار مخلوط شده به سلیقه شما بستگی دارد)را درون قهوه جوش ریخته یک قاشق مرباخوری قهوه ترک و یک قاشق شکر به ان اضافه میکنیم قهوه جوش را روی حرارت ملایم گاز میگذاریم و مرتب به هم میزنیم تا کف قهوه روی ان ظاهر ضود. قهوه اماده میل کردن است.دقت کنید قهوه جوش نیاید

طرز تهیه شیرقهوه (یا کاپوچینو)
ابتدا قهوه رابه صورت عادی تهیه میکنیم
مواد لازم:
قهوه 1 قاشق مربا خوری
اب 1 فنجان
شکر 2 قاشق مربا خوری
شیر نصف فنجان
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم تا جوش بیاید.به محض جوش امدن خاموش میکنیم
بعد قهوه داغ را داخل مخلوط کن میریزیم و حدود 3 دقیقه میزنیم
کاپوچینو اماده است طوری داخل فنجان میریزیم که کف درست شده روی فنجان باشد

گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا


▪ نصف لیوان روغن نباتی
▪ یک کیلو و نیم مرغ
▪ یک عدد فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد
▪ ۳ دسته پیازچه ریز شده
▪ یک سوم لیوان گشنیز تازه ریز شده
▪ یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
▪ ۴۰۰گرم رب گوجه فرنگی
▪ یک عدد پیاز ریز رنده شده و ادویه مخلوط
▪ نمک، فلفل قرمز
▪ پودر آویشن به مقدار لازم.


● طرز تهیه:
قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید. سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم. دو لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم، سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم. در آخر نمک، فلفل قرمز، ادویه و پودرآویشن را به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و همراه با برنج سرو می کنیم.

سالاد تبولی(لبنانی ) 

بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم...

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای 6 تا 8 نفر :
بلغور گندم ریز 3/2 پیمانه
جعفری –ریز خرد شده6 پیمانه
نعنا تازه- ریز خرد شده 2/1پیمانه
گوجه فرنگی- خرد شده 5عدد
پیازکوچک- خرد شده 2عدد(200گرم)
پیازچه- خرد شده 2عدد
روغن زیتون-تصفیه نشده 4/1پیمانه(60میل)
آب لیموی تازه 2/1پیمانه(125میل)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه: 
بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم، جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می کنیم، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.چند دقیقه قبل از سفرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می کنیم.

نکته :
1-این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
2- این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.

آخرین بروز رسانی جمعه, 15 آوریل 2

 

مرغ سوخاری

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای چهار نفر





مرغ ---------------------------- 5-6 تکه ( سینه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1-2 تکه بیشتر )

تخم مرغ ----------------------  2 عدد کامل

آرد سفید ---------------------  2 پیمانه

آرد سوخاری ------------------ 3 پیمانه

ادویه * ------------------------ به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی ------------ بسته به سایز ظرف مخصوص سرخ کردن

پودر سیر و اورگانو ------------ به دلخواه







طرز تهیه :



تکه های مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و  آب و نمک آب پز کنید ، نه در حدی که مرغ ها کاملا نرم شوند ، فقط اندازه ای که کمی از حالت خام بودن در بیایند . ( حدود 20 دقیقه کافیست )



تخم مرغ هارا در ظرف گودی شکسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند .

آرد سفید را بهتر است الک کنید و در یک دیس تخت لبه دار بریزید .

آرد سوخاری و ادویه * را هم خوب با هم مخلوط کنید و مثل آرد سفید در یک دیس تخت لبه دار بریزید .



* ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی (تند) و  معمولی تهیه میشود .

روش اسپایسی به این صورت است که مقدار زیادی فلفل قرمز ( برای این مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوری سر پر فلفل قرمز لازم است ) و نمک را به آرد سوخاری اضافه میکنند .

مزه این غذا به محتویات درون آرد سوخاری آن بستگی دارد .

در روش معمولی هم  فقط نمک و کمی فلفل سیاه به آرد سوخاری اضافه میشود .



تکه های مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینکه کاملا سرد شدند ، ابتدا در آرد سفید بغلتانید ، بعد به تخم مرغ آغشته کنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود .



در ظرف نسوزی - که کمی گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود . توجه کنید هرچه روغن بیشتر و داغ تر باشد مقدار جذب روغن کمتر میشود .

میتوانید مرغها را در دستگاه سرخ کن ( روی درجه مناسب سرخ کردن مرغ ) نیز سرخ کنید ولی به درد سر شستن سرخ کن نمیارزد !

تکه های مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ کنید . اگر حرارت کم باشد رنگ مرغ ها تیره میشود . در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ به کار رفته در مواد ، اصطلاحا کف نکند .



حدودا 6-10 دقیقه زمان لازم است تا مرغ ها با شرایط فوق کاملا سرخ ( سوخاری ) شوند  .

بعد از سرخ شدن مرغ ها یک حوله کاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تکه های مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود . هنگام سرو کمی پودر سیر و اورگانو ( در صورت تمایل ) روی آنها بپاشید .

آخرین بروز رسانی سه‌شنبه, 01 ژوئن

 

 

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی


این یکی از لذیذ ترین سوپ های دنیاست ( به شهادت تجربیات اینجانب) که حتما باید تست شود. سوپ پیاز به دلیل خواص پیاز بسیار پر خاصیت بوده و در بیماری ها توصیه میشود. 

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا


استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
پیاز خلال شده =550گرم
روغن مایع =50 گرم
سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
سس سویا=2ق.غ 
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
آب لیمو= 2 ق.غ


طرز تهیه:
پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ حاضر است گوارای وجود.(: این سوپ را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.

 

 

طرز تهیه نان تاکو مکزیکی

درظرفی آردذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیریکدستی حاصل شود...


 

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا


آرد ذرت 150 گرم

نمک 2/1 قاشق چایخوری

آب ولرم 2/1 لیوان(120 میلی گرم)

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه :

 

درظرفی آردذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیریکدستی حاصل شود. روی سطح صافی آردبپاشیدوبرای 4-3 دقیقه خمیرراورزدهیدتازمانیکه نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و1 ساعت استراحت دهید0خمیررابه 12 گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آردبپاشیدگلوله راروی دوتانایلون باوردنه نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکومی توا نیدازقالب فلزی استفاده کنید)ودرروغن سرخ کرده واواسط سرخ شدن ازوسط تاکنیدوبه همان صورت نگه داریدتاحالت U بگیردوباهرموادی که تمایل داشتیدپرکنیدوسرونمایید.

توجه:طرزتهیه مواد داخل تاکو جدا آمده است.

 

سوپ ایتالیایی قارچ با پنیر و خامه

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا


کره 100  گرم
قارچ 300  گرم
کرفس خرد شده 50  گرم
جعفری ساطوری شده 0.25  فنجان
آب مرغ 6  فنجان
پیاز 1  عدد
خامه 1  فنجان
آرد سفید 4  قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه 6  فنجان
سیر 0.25  عدد
پنیر گودا 150  گرم
آب لیموترش قدری
فلفل قدری
نمک قدری

 

طرز تهیه :
پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا شفاف شود , کرفس را خوب پاک کرده بندهای آن را بیرون کشیده ریز خرد می کنیم , به پیاز اضافه کرده قارچ را بیز پس از شستن خرد کرده به مواد بالا اضافه می کنیم , مرتب به هم می زنیم سپس سیر رنده شده , آب مرغ , نمک و فلفل را به مواد بالا اپافه می کنیم , حرارت را ملایم کرده تا مواد پخته و نرم شود و بعد مواد را در آبکش ریخته تا آب آن خارج شود و آنها را به وسیله مخلوط کن له کرده و مجددا به آب خود سوپ اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم . آرد را کمی در کره تفت داده از روی حرارت برداشته , شیر را به تدریج به ارد اضافه می کنیم تا کاملا صاف و یک دست شود و به مواد بالا اضافه کرده تا زمانی که سوپ کاملا جا بیفتد خامه را اضافه کرده و در اخر آبلیمو را به سوپ اضافه می کنیم , سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته پنیر گودا را به صورت مکعب برش داده , داخل سوپ می ریزیم و با جعفری خرد شده روی آن را تزیین می کنیم

مواد لازم برای آشپزی آکا




قارچ 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پیاز کوچک یک عدد
سیر یک حبه
لیمو ترش یک عدد
آرد 3 قاشق سوپخوری
کره 100 گرم
نمک و فلفل به اندازی کافی
روغن برای سرخ کرده به اندازی کافی
خامه 50 گرم
ریحان خرد شده 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه


را با آب سرد بشویید و خشک کنید و برای جلوگیری از سیاه شدن به آن آب لیمو ترش بزنید و سپس خرد کنید . سیر را پوست بکنید و جوانه وسط سیر را دور بریزید . پیاز را پوست بکنید و خرد کنید و کره را در تابه ای بریزید و سیر و پیاز خرد شده را به مدت دو دقیقه با کره درون تابه روی آتش ملایم سرخ کنید ؛ سپس قارچ را اضافه و شعله را زیاد کنید و هم بزنید تا آب قارچ تمام شود . سپس از روی آتش بردارید و بگذارید سرد شود . تخم مرغها را در ظرفی هم بزنید و خامه را در حال زدن کم کم اضافه کنید و همچنان بزنید تا خامه تمام شود . آرد را روی تخم مرغ و خامه الک کنید و خوب هم بزنید ؛ نمک و فلفل و ریحان خرد شده را اضافه کنید و مخلوط قارچ و سیر و پیاز را به آن بیفزایید .روغن را در تابه ای بریزی ( ارتفاع روغن در ظرف دو سانتیمتر باشد) وقتی داغ شد یک قاشق سوپخوری از مایه در تابه بریزی و کمی پهن کنید و بگذارید یک طرف آن سرخ شود ؛ سپس طرف دیگر را سرخ کنید . زمان سرخ شدن هر دو طرف حدود 6 تا 8 دقیقه است ( اگر اندازه تابه بزرگ باشد می توانید چند گالت را با هم سرخ کنید) . گالت ها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود .سپس در دیس بچینید و داغ سر میز ببرید.

طرز پخت بیف ‌استروگانف
تا به‌ حال تاریخچه بیف ‌استروگانف - این غذای روسی که این روزها در فهرست غذاهای رسمی ما نیز قرار گرفته است - را شنیده ‌اید؟ این‌ طور که می‌ گویند در پایان قرن نوزدهم در شهر ادسا، آشپزی به نام الکساندر استروگانف، خوراک خوشمزه‌ای از بیف (گوشت گوساله)، پیاز و خامه درست کرد که به‌ عنوان غذای اختصاصی، نام فامیل خود را بر آن گذاشت. بعدها به ترکیب این غذا سیب ‌زمینی سرخ‌ شده نیز اضافه شد.

 

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای 4 نفر:
گوشت  گوساله (به صورت باریک خرد شود)                          450 گرم

روغن مایع                                                یک قاشق سوپ ‌خوری

کره                                              25 گرم یا 2 قاشق سوپخوری

پیاز بزرگ (به صورت خلالی خرد شود)                                یک عدد

آرد گندم                                                 یک قاشق سوپ‌ خوری

رب گوجه ‌فرنگی                                         یک قاشق چای ‌خوری

سس خردل                                               یک قاشق چای‌ خوری

آب لیمو ترش                                             یک قاشق چای خوری

خامه                                                          دوسوم پیمانه

نمک و فلفل                                                     به میزان لازم

جعفری خردشده                                              کمی برای تزئین

سیب ‌زمینی                                                      500 گرم

طرز تهیه:
* تابه نچسبی آماده کرده و روغن را به‌ همراه نیمی از کره در آن بریزید و روی شعله اجاق ‌گاز قرار دهید تا روغن داغ شده و کره نیز آب شود.

* حالا تکه‌ های گوشت را به روغن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشت‌ ها تغییر رنگ دهند و متمایل به قهوه‌ای شوند، روی شعله زیاد اجاق‌ گاز حرارت دهید.

* پس از آن، گوشت را به ‌همراه روغن و‌ آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل کنید.

* باقیمانده کره را در تابه ریخته و پیاز خردشده را در کره به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

* آرد، رب گوجه‌ فرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و کمی حرارت دهید.

* حالا گوشت‌ های سرخ‌ شده را به داخل تابه برگردانید و شعله را کم کنید و حرارت‌ دادن را تا زمانی ادامه دهید که سس شروع به جوشیدن کند و حباب‌ هایی روی آن ایجاد شود.

* در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید. در ضمن برای طعم‌ دارکردن غذا، نمک و فلفل نیز اضافه کنید.

* در پایان، سیب ‌زمینی‌ هایی را که به‌ صورت خلالی خرد کرده بودید، در روغن سرخ کرده و پس از ریختن خوراک در بشقاب، روی آن کمی سیب ‌زمینی سرخ شده و جعفری خرد شده بریزید.

 

 


.:: ارسال مطلب توسط سعید جواهریان در تاریخ پنجشنبه ۱۱ آبان ،۱۳٩۱, ٤:٢۳ ‎ب.ظ

درباره ما


ایجاد کننده وبلاگ :
Online UserIS
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت





قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

.

آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس


آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس


IS

داستان روزانه

تبلیغات
ADS
ADS
ADS